Information

Här nedan hittar du all info om webshoppen på tenntrådsarmband.se.

Frakt och leverans

Fri frakt inom Sverige. A-post med PostNord. Leveranstiden är 1-3 veckor beroende på materialtillgång och arbetsbelastning. Jag tar ej ansvar för eventuellt slarv från PostNord, men det brukar fungera utmärkt.

Ångerrätt

Enligt lagen har du som privatkund rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter det att du har tagit emot armbandet. När jag fått tillbaka det och konstaterat att det inte är skadat eller använt betalar jag tillbaka det belopp du betalat för armbandet/armbanden. Paketera väl eftersom du som kund står för risken samt kostnaden för returfrakten. Brevet ska INTE skickas som postförskott eller mot efterkrav!

Reklamation

Om ett armband skulle gå sönder av någon anledning, efter normal användning inom rimlig tid, ordnar jag det kostnadsfritt. Du står dock själv för returfrakten. Kontakta mig innan du returnerar armbandet.

Betalning

Betalning kan för närvarande endast ske via Swish eller insättning på bankkonto. När du skickar iväg din beställning får du uppgifter om Swishnummer/bankkonto. Så fort jag fått betalningen tillverkar jag ditt armband och skickar det till dig så snabbt som möjligt.